Daruri de Crăciun pentru copiii nevoiași din Năvodari

383
Daruri de Crăciun pentru copiii nevoiași din Năvodari - daruridecraciun-1576627624.jpg

Articole recomandate

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale "Grigore Moisil" din Năvodari au pus umăr de la umăr și au reușit să le ofere sărbători frumoase și îmbelșugate mai multor familii nevoiașe din localitate. Timp de o săptămână, în parteneriat cu filiala Năvodari a Crucii Roșii, aceștia au derulat campania "Daruri de Crăciun". 


Acțiunea a avut ca scop strângerea și donarea de alimente neperisabile destinate familiilor sărmane din Năvodari și persoanelor vârstnice, aflate în îngrijirea Centrului de Asistență Poarta Albă. 


"Suntem bucuroși că și anul acesta, în prag de sărbători, am reușit să aducem bucurie pe chipul bunicilor de la Poarta Albă, cu care ne dorim să păstrăm relația specială pe care am creat-o în ultimii ani. Am strâns 2.160 de kg de alimente, care sperăm să le facă sărbătoarea Nașterii Domnului mai frumoasă și mai îmbelșugată. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost parteneri în fapte bune, părinți, profesori, voluntari și elevi, care au fost sensibili la demersul nostru", a declarat directorul Școlii "Grigore Moisil", prof. Ligia Mangri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.3253 secunde