Dan Puric aduce la Constanța spectacolul "Acești români fantastici"

484
Dan Puric aduce la Constanța spectacolul

Articole de la același autor

"Acești români fantastici" este o reprezentație profundă și răscolitoare, despre veșnicie, dar și despre derizoriul existenței umane, pe care binecunoscutul regizor și actor Dan Puric o va aduce la Constanța, săptămâna aceasta. 


Spectacolul se va juca joi, 17 mai, începând cu ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Din distribuție, fac parte, alături de Dan Puric, Ovidiu Cuncea, Amalia Ciolan și Beatrice Rubica, ei dând viață celor trei personaje aflate față în față cu însăși moartea. 


Realizatorul spectacolului a declarat că a dorit să aibă alături de el, pe scenă, actori care să aibă o afinitate cu mesajul pe care îl transmite piesa. 


Amalia Ciolan a spus despre Dan Puric că este un mare artist și un creator, iar Ovidiu Cuncea a precizat că l-a cucerit universalitatea textului, deși este despre români. 


"După ce o să-l vedeți, o să vă dați seama că este valabil pentru orice generație. Este un text cu personaje și cu acțiune, care este valabil pentru orice generație, deci se poate juca și peste o sută de ani și asta m-a făcut să accept proiectul. Practic, mă simt ca și cum aș juca Richard al III-lea, deși este un text scris de Dan Puric", a declarat actorul. 


Prețul unui bilet este de 60 și 80 lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6411 secunde