"Dacă vrei, poți!". Școala Gimnazială nr. 8 Constanța, renovată în doar câteva zile

6006
9

Articole de la același autor

Multe din școlile din Constanța au rămas încă în anii de tristă amintire ai epocii ceaușiste. Nu mai sunt steme și tablouri cu președinți pe pereți, însă tot mai poartă, pe alocuri vopseaua veche și bătrânicioasă. 


Pentru a le oferi elevilor un spațiu cât mai plăcut, chiar și acolo unde vin ca să învețe, conducerea Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța are un plan ambițios: în numai câteva zile va schimba aspectul învechit al holurilor și va aduce școala în vremurile noastre. Au fost mobilizați toți angajații unității de învățământ, dar și profesorii și părinții și week-end-ul acesta se muncește fără întrerupere.


"La inițiativa noastră și cu sprijinul părinților, am început o acțiune de igienizare, curățare și modernizare a spațiilor în care copiii își petrec o mare parte din timp. Vrem ca ei să trăiască într-un mediu curat și sănătos, să vină cu drag la școală. Vom determina elevii să respecte efortul părinților păstrând curate și ordonate sălile de clasă, școala în general", ne-a explicat directorul Școlii nr. 8, prof. Cosmin Badea.


"Aducem școala în zilele noastre"


Mobilizarea este generală și, în numai câteva ore, toți pereții au fost curățați de vopseaua veche. Urmează să fie aplicat un strat nou și vor fi puse tablouri și panouri noi. "Vrem să dăm o altă față școlii. Pozele lui Cantacuzino nu mai sunt de interes pentru copiii din ziua de azi. Sigur că nu voi pune acum postere cu Selena Gomez și Justin Bieber, dar vrem să aducem școala în zilele noastre. In să le mulțumesc părinților și colegilor care își sacrifică o parte din timpul lor liber pentru a da școlii un aspect cât mai plăcut, pentru a crea copiilor o ambianță prietenoasă. La noi în școală, «Dacă vrei, poți» nu e un slogan, ci o realitate", a mai spus directorul Cosmin Badea.


Comentează știrea

Eu
4 noiembrie 2017
Se poate!

Felicitări, domnule director! Ar trebui sa ia exemplu de la dumneavoastră și directorii de scoli cu număr mare de elevi.

Constanta
4 noiembrie 2017
Atentie!

Vopseaua se usuca greu in aceasta perioada..plus ca mirosul este greu si le face rau copiilor! Era mai bine sa asteptati vacanta! Asa..veti suna la ambulanta!

Gigi
4 noiembrie 2017
Noaptea mintii !

Ratatul asta de director , oligofren cum este , n-a miscat un deget toata vara , iar acum , in toiul semestrului , l-au apucat pandaliile renovarii pe banii parintilor ! Adica , nu mai vrea tantalaul , poze cu Cantacuzino - nu se stie care dintre ei - ci vrea poze cu Dragnea , cu Nicolicea , cu Iliescu , cu Bula , cu Pacala ... Dobitocul dracului !

Cetatean
4 noiembrie 2017
European

Bravo domnule director. Asa trebuia sa faci si la Palatul Copiilor. Te-a mustrat constiinta si te-ai pus sa renovezi scoala inainte de Craciun. Extraordinara initiativa, ne mandrim cu oameni gospodari ca tine.

costy
4 noiembrie 2017
operator pc

Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacție provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Liviu Burebista
4 noiembrie 2017
Hei rup

Pai daca pozele lui Cantacuzino nu ne mai reprezinta, atunci pune-ti tablouri cu jigodia de George Soros. Ca doar el si alte lepre de teapa lui conduc Romania. Iar directorul Cosmin Badea sa-i inchine cateva ode lui Soros. A dracului natie de oameni santem noi romanii, nu ne intrece nici dracul, cand este vorba de pupat KUR strainez.

Unul care a fost acolo
5 noiembrie 2017
Pupincuristi

Nu-l mai laudati pe mamaiocul principal.Nu a fost initiativa lui si nici nu a coordonat nici un fel activitatile.Dumnealor ( activitatile ) au fost coordonate de 2 doamne invatatoare care nu cred ca doresc sa fie numite , parintii care au participat au facut-o din respect ptr dansele si apoi ptr sloganele comuniste rostite de primu' din scoala.Nu-l mai laudati ca nu a facut nimic.Si , ca o rugaminte , nu-l mI pupati in cur ca nu merita...

Popescu
5 noiembrie 2017
Carcotasilor

La cat de nemultumiti sunteti mai bine ramanea director madam Vriscu Zoita care nu a facut nimic ani de zile

PARINTE
8 noiembrie 2017
SUCCESUL UNEI ACTIVITATI COMUNITARE COLECTIVE

Actiunea desfasurata la Scoala Gimnaziala Nr.8 este un exemplu incurajator de implicare civică pornita din initiativa unor oameni inimoși, care au dorit sa ajute copiii sa vina cu drag la o scoala cu chip nou si primitor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7474 secunde