"Cuvinte magice: Vă rog! Poftim! Mulțumesc!", în pași de dans

312

Articole de la același autor

Asociația pentru Promovarea Egalității între Tineri ADAPTO și Asociația Împreună pentru Viitor Constanța finalizează proiectul "Cuvinte magice: Vă rog! Poftim! Mulțumesc!", derulat în perioada 1 noiembrie 2018 - 31 mai 2019. 
Proiectul și-a propus să readucă în atenția copiilor și tinerilor conceptul de politețe ca manifestare de respect, prin implicarea lor directă, apelând la metode de educație non-formală, la care s-au alăturat un număr de 24 de unități de învățământ constănțene și din județ. 


"Respectul este cea mai importantă calitate ce se află la baza fiecărei construcții sociale. În orice relație dintre oameni, respectul ar trebui să fie baza și să dea naștere unei forme de manifestare pozitivă. Astfel, în cazul respectului, regula esențială este: «Ceea ce oferi, aceea și primești!». Respectul se câștigă, nu se impune. Cu siguranță am avut de învățat o mulțime de lucruri fascinante în cadrul activităților desfășurate în acest proiect", a declarat Ioana, o elevă din cadrul proiectului. 
Ultima activitate a acestui proiect are loc astăzi, de la ora 16.00, pe faleza Cazinoului din Constanța, unde, împreună cu peste 400 de elevi, copiii vor avea oportunitatea de a se bucura de coregrafiile realizate de fiecare unitate școlară din proiect. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6155 secunde