Cursuri de pregătire la matematică pentru elevii claselor a XII-a

229
Cursuri de pregătire la matematică pentru elevii claselor a XII-a - cursurimatematica-1581375603.jpg

Articole de la același autor

Liceenii care se pregătesc pentru admiterea la facultate se pot pregăti pentru examen chiar cu profesorii de la Universitatea Maritimă Constanța. Aceștia se pot înscrie la cursurile de pregătire intensivă la matematică (algebră și analiză matematică), care se vor derula în perioada 2 martie - 15 mai. 


Modulul complet de pregătire constă în 20 de ședințe care vor avea loc la sediul universității, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, conform unui program convenit cu elevii participanți și pe baza unui contract încheiat cu universitatea. Examenul de admitere pentru ocuparea locurilor la forma de învățământ cu frecvență fără taxă se va desfășura la data de 16 iulie 2020. 


"Pentru a sprijini tinerii care doresc să devină studenți ai Universității Maritime din Constanța, cadrele didactice universitare vor explica și rezolva probleme semnificative din culegerea «Matematică - Ghid de pregătire pentru admiterea în Universitatea Maritimă din Constanța» 2019, elaborată de Departamentul de Științe Fundamentale. În plus, elevii participanți vor afla mai multe detalii despre oferta educațională a universității, pot vizita simulatoarele și laboratoarele, sălile în care vor fi pregătiți, luând contact în mod direct  cu studenții și cadrele didactice", explică prorectorul UMC, prof. univ. dr. Eliodor Constantinescu. 
Înscrierile se fac la sediul Universității Maritime din Constanța, de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 104, parter, birou Rectorat, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241/664.740 sau la adresa de email [email protected]


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2927 secunde