Cursuri de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice din Constanța

186
Cursuri de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice din Constanța - cursurideformare1-1563203548.jpg

Articole de la același autor

La Școala Gimnazială nr. 8 din Constanța, pentru o săptămână, limba oficială a fost limba franceză. Unitatea de învățământ a găzduit cursul de dezvoltare personală și profesională "La theorie du Choix" ("Teoria alegerii"), organizat de Casa Corpului Didactic.

Lector al acestui program internațional de formare a fost prof. Francine Belair, din Quebec, Canada, formator solicitat de numeroase instituții publice și diverse organizații interesate să utilizeze "La theorie du Choix".

În mediul școlar este foarte bine cunoscută, atât în Canada, cât și în Europa, prin numeroasele titluri de carte cu adresabilitate directă asupra educației și prin cursurile sau conferințele susținute pentru cadrele didactice.

"Nimeni nu a murit de o supradoză de trebuințe prea bine împlinite", spune Francine Belair. Pornind de la această idee, cursul pe care Casa Corpului Didactic l-a pus la dispoziția celor care educă a prezentat cadrul teoretic și, mai ales, a dat instrumente pentru activitatea didactică celor interesați.

La pregătirea profesională, au participat 40 de cadre didactice din întreg județul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4313 secunde