Cum te poți caza în căminele UMC

781

În urma probelor de admitere, candidații declarați admiși la cursuri de zi, care doresc să se cazeze în căminele universității în anul universitar 2012-2013, vor completa și vor depune la recepția Universității Maritime din Constanța o cerere de cazare tip, însoțită de o copie după buletinul de identitate, până pe data de 10 septembrie.


Au prioritate la cazare: studenții bursieri români și studenții străini bursieri ai statului român; studenții olimpici; studenții cu părinți cadre didactice; studenții la forma de învățământ fără taxă; studenții sportivi de performanță, care au obținut rezultate cel puțin la nivel național și sportivii aparținând Clubului Sportiv Universitar Neptun; studenții orfani de ambii părinți; studenții defavorizați social; studenții din zone defavorizate.


De asemenea, sunt cazați în căminele studențești ale Universității Maritime din Constanța studenții cu domiciliul stabil aflat la o distanță mai mare de 50 km față de municipiul Constanța.


Beneficiază de cazare gratuită: studenții străini bursieri ai statului român, studenții cu părinți cadre didactice, studenții orfani de ambii părinți.


Cererea de cazare este tip și poate fi procurată de la recepția UMC sau descărcată de pe site (www.cmu-edu.eu).


Cererea de cazare va fi însoțită de o copie după cartea de identitate și va fi depusă la sediul Universității Maritime din Constanța, la recepție. Studenții vor mai anexa în cazul unui venit brut/membru de familie mai mic de 700 lei documente din care să reiasă situația lor socială. Studenții cu părinți cadre didactice vor aduce adeverințe, iar celor orfani de ambii părinți li se solicită copii după certificatele de deces.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.344 secunde