Cum se "răzbună" actorii constănțeni în acest week-end

361
Cum se

Articole de la același autor

Nu-i așa că nu ați mai râs de mult timp? Sâmbătă, 20 octombrie, începând cu ora 19.00, o puteți face vizionând comedia bulevardieră "Să ne răzbunăm, iubito!", în regia Feliciei Dalu. Spectacolul plin de ritm și răsturnări spectaculoase de situație, cu un final surpriză, se va juca pe scena Teatrului de Stat Constanța.

Din distribuție fac parte cuplul Maria Lupu - Mihai Sorin Vasilescu, Remus Archip, Dan Cojocaru, Liliana Cazan, Mirela Pană, Adrian Dumitrescu, Cosmin Mihale. Scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu. Apoi, duminică, 21 octombrie, de la aceeași oră sunteți așteptați la spectacolul "Testosteron", nerecomandat minorilor.

Traian Șoimu, regizorul montării de la TSC, a declarat despre această piesă următoarele: "Este un spectacol despre cât de devreme sau cât de târziu înțelegi care ți-e rostul pe lumea asta, iar unii nu apucă să înțeleagă până mor. Pentru mine, este o tragicomedie în care șapte bărbați, care vin la o nuntă ce nu se mai întâmplă, au ocazia să se înjure, să se bată, se angajează într-un fel de skanderbeg testiculoidal, să arate care dintre ei este mai tare. Dar fiecare are, la rândul lui, câte o frustrare legată de femei. Cred că femeile sunt dușmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu și înapoi..."

Pe scenă vor urca Marian Adochiței, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi, Adrian Dumitrescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Horațiu Mălăele este,  din nou, "orb"
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Năpasta"  se joacă  în dialectul aromân
Pagina a fost generata in 1.3131 secunde