Cum să fiu cel mai bun primar al… școlii

191
Cum să fiu cel mai bun primar al… școlii - cumsafiu-1459453658.jpg

Articole de la același autor

Marius Alexandru Dogaru, Andreea Bianca Popescu și Adrian Stoica sunt cei trei elevi de clasa a XI-a din cadrul Liceului Teoretic "Lucian Blaga" din Constanța care, împreună cu prof. Elena Basa, s-au implicat în proiectul "Votul tău! Vocea ta!", inițiat de Asociația Pro Democrația, cu sprijinul Fundației Hans Seidel. 


Aceștia au participat, recent, alături de liceeni din alte cinci orașe, la trainingul organizat la Sinaia. În luna aprilie, tinerii vor candida în școlile lor pentru postul fictiv de primar al școlii, elevii claselor de același nivel reprezentând alegătorii. 


Agenda trainingului a cuprins o gamă variată de teme și jocuri care le-au dat ocazia să-și exprime opiniile, să experimenteze și să dobândească încrederea de sine. 


"Toate aceste noțiuni teoretice, dar și experiența căpătată ne vor fi de folos în construirea propriei campanii electorale. În data de 14 aprilie, liceenii din clasele a XI-a din liceul nostru vor avea ocazia să participe direct la o simulare de alegeri pentru primarul comunității școlare", declara Andreea Popescu, elevă în clasa a XI-a B. Iar colegul ei Adrian Stoica, de la a XI-a D, a adăugat: "După această experiență, cred că am reușit să am mai multă încredere în mine și să învăț să-mi gestionez mai bine emoțiile atunci când mă prezint în fața unui public". Totodată, a adresat un sfat tinerilor de vârsta lui: "Vă încurajez să participați la activități în proiecte inițiate de organizațiile nonguvernamentale sau chiar să deveniți voluntari în programele acestora". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9367 secunde