Cum poți câștiga invitații la Neversea 2021

359
Cum poți câștiga invitații la Neversea 2021 - cumpoticastigainvitatii-1596823061.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii Festivalului Neversea îi provoacă pe fani la un concurs care încurajează sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător. Cei care se alătură campaniei "The Green Challenge" ("Provocarea verde") pot contribui la producerea energiei verzi care alimentează festivalul și pot câștiga bilete la Nevesea 2021 și invitații la o petrecere exclusivistă pe velier, la malul Mării Negre.

Fanii au șansa să adopte o turbină eoliană și să contribuie cu propria energie și viziune verde la realizarea următoarei ediții a festivalului Neversea într-un mod sustenabil. Festivalul din 2021 va fi alimentat cu energie electrică verde, într-o proporție și mai mare decât în 2019, precum și de energia creativă verde a participanților săi. Turbinele vor putea fi "adoptate" de către participanți și vor produce energie în parcul eolian CEZ, cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, care conține 240 de turbine eoliene și este întins pe o suprafață de 600 de hectare, la 17 kilometri de Marea Neagră.

Pentru a intra în competiție, doritorii trebuie să acceseze aplicația Neversea, să intre în secțiunea "The Green Challenge", să se înscrie și să răspundă la întrebarea "Visează că ai puteri supranaturale! Ce ai face pentru ca viitorul să fie mai verde și sustenabil?", până pe 19 august. Participanții care au idei și răspunsuri cât mai creative află pe 20 august dacă au trecut în etapa următoare, care constă în adoptarea unei turbine eoliene din parcul eolian CEZ. Cei care adoptă o eoliană pot intra zilnic în aplicația Neversea să verifice câtă energie a produs turbina adoptată de ei.

Pe 27 august, primii trei posesori ai turbinelor eoliene care au avut cea mai mare producție de energie, pe parcursul competiției, vor câștiga fiecare o invitație dublă la Neversea 2021 și o invitație dublă la petrecerea organizată pe velier.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0408 secunde