E bine de știut!

Cum pot accesa tinerii fonduri europene

291
Cum pot accesa tinerii fonduri europene - eurodeskcopy-1484674584.jpg

Articole recomandate

Eurodesk răspunde la solicitările tinerilor legate de oportunitățile de finanțare ale Uniunii Europene, precum și la cele legate de mobilitate.

Serviciul de informare Eurodesk facilitează gratuit accesul la informații europene de interes pentru tineri și pentru cei care lucrează cu tinerii în 34 de țări europene. Europa nu duce lipsă de oportunități, iar Eurodesk oferă informația de care avem nevoie, exact atunci când ne trebuie și în același timp ne încurajează să devenim cetățeni activi.

Eurodesk este, de asemenea, o platforma profesională pentru specialiștii în domeniul informațiilor europene care lucrează cu tinerii. Serviciul Eurodesk funcționează oficial și ca structură suport pentru programul Erasmus+ al Uniunii Europene și oferă informații și îndrumări de înaltă calitate despre Europa tinerilor și celor care lucrează cu tinerii. De asemenea, rețeaua europeană Eurodesk actualizează și gestionează conținutul informațional al Portalului european pentru tineret al Comisiei Europene care se adresează tinerilor care trăiesc, învață și lucrează în Europa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Septembrie 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.3457 secunde