Cultura constănțeană, îndoliată! A murit soprana Aida Abagief

508
Cultura constănțeană, îndoliată! A murit soprana Aida Abagief - cultura2-1572555689.jpg

Articole de la același autor

Lumea culturală din Constanța mai săracă, după ce soprana Aida Abagief a trecut la cele sfinte, ieri, la vârsta de 83 de ani. 
Colegii de la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța își amintesc cu mare drag de ea, solista evoluând de-a lungul timpului pe toate marile scene ale lumii. Totodată, ea a fost un dascăl  extraordinar și un luptător neobosit pentru tinerii artiști constănțeni. 


Și colectivul Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța regretă trecerea la cele veșnice a doamnei profesor emerit Aida Abagief, fondatoarea facultății. 


"Doamna profesor Aida Abagief va rămâne în amintirea noastră ca un artist și dascăl desăvârșit, pasionat, devotat studenților și profesiei până la sacrificiul de sine. Publicul, colegii, studenții și elevii care au cunoscut-o, au iubit-o, respectat-o și admirat-o îi vor păstra veșnică amintirea și recunoștința. Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut ea pentru cultura și învățământul constănțean", au declarat reprezentanții Universității "Ovidius", cu tristețe în suflet. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.495 secunde