"Culorile Dunării", expuse la Constanța

177

Articole de la același autor

Muzeul Marinei Române, în colaborare cu Liga Navală Română, filiala Constanța, organizează expoziția de pictură și grafică dedicată Zilei Dunării, intitulată "Culorile Dunării", care va avea loc în Salonul expozițional "Clio" al Muzeului Marinei Române.


"În cadrul acestei expoziții, vor expune membrele atelierului de arte vizuale Cdor. Val Donici - Careul Doamnelor (L.N.R.) - Nermin Hogea Susam, Monica Maria Goșoiu, Ina Ioana Iordan, Elena Dordea Stănescu, iar doamna Rodica Sultana va participa în calitate de invitată specială. 


Iubitorii de artă și cultură vor fi impresionați de frumusețea peisajelor mirifice, zugrăvite pe pânză cu pasiune și pricepere de artiste și expuse pe simezele Muzeului Marinei Române, peisaje desprinse din natura binecuvântată cu un colorit viu, dar blând, care îmbie la relaxare și cugetare, dar care, totodată, incită privitorul la un dialog continuu cu personajul principal - Dunărea", a declarat Comandor Marius Laurențiu Rohart, directorul Muzeului Marinei Române.


Expoziția poate fi vizitată în perioada 28 iunie - 9 iulie, în timpul programului de funcționare a Muzeului Marinei Române.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Aprilie 2017
Stire din Cultură-Educație : Au pictat icoane  pe care le-au expus
Pagina a fost generata in 1.4009 secunde