Crosul Educației, la Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă

602

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă au participat, de Ziua Mondială a Educației, la un Cros al Generațiilor, cu scopul de a promova un mod de viață sănătos prin mișcare, menit să aducă aminte tuturor participanților că educația face parte din viața de zi cu zi a fiecărui om.

Competiția a fost organizată de directorul adjunct prof. Claudiu Șoptelea, prof. CPPE Laura Farcaș, consilier de imagine Corina Bolat și s-a desfășurat pe terenul de sport al localității, pe categorii de vârstă, cu participarea a 400 de elevi ai ciclului primar și gimnazial.

Concurenții au fost recompensați cu dulciuri de către primarul localității, Vasile Delicoti, și de viceprimarul

Florentina Țigmeanu, iar din partea școlii au primit diplome și semne de carte. Alături le-au fost reprezentanți ai Poliției Locale, părinți și bunici.

"Crosul Educației a fost un eveniment mult așteptat de către elevii noștri. Aflat la prima ediție, acest cros și-a propus să marcheze importanța Zilei Internaționale a Educației și să devină o tradiție pentru școala noastră", a ținut să menționeze directorul școlii, prof. Florentina Mangri.

Și preșcolarii Gradiniței cu Program Normal Poarta Albă și ai Grădiniței Galeșu au desfășurat activități de cântec, joc, desene și colaje, prin care au marcat semnificația acestei zile de 5 octombrie, sub îndrumarea educatoarelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4678 secunde