"Crăiasa Zăpezii" îi așteaptă pe cei mici la spectacol

214

Articole de la același autor

Nu-i așa că vă era dor de "Crăiasa Zăpezii"? Dacă doriți să vă reîntâlniți cu ea, atunci mergeți sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 18.00, la hotelul "Ibis" din Constanța, unde veți avea ocazia de a da nas în nas cu un băiețel și o fetiță, care obișnuiesc să se joace împreună și care erau cei mai buni prieteni. Într-o zi, însă, el s-a schimbat brusc și a fost răpit de Regina Zăpezilor. Dar ce nevoie are o regină cu inimă de gheață de un băiețel în singurătatea ei polară? Ce nevoie are să ucidă orice sentiment uman în el și să îl transforme într-o copie, mică, ce-i drept, a ei?


Fetița este singura care nu acceptă dispariția lui și pleacă singură prin lume să îl caute. Nu știe unde e, dar alege să meargă spre nord. Pe drum întâlnește oameni ciudați, își face prieteni buni, dar nici perspectiva prieteniei, nici teama de singurătate nu o opresc din căutarea ei.


Odată ajunsă la pol, cum îl va face pe băiețel să vrea să vină cu ea, înapoi în lumea urâtă și caldă și imperfectă? 
Spectacolul dedicat celor mici este, de fapt, o poveste care are ca scop încălzirea sufletelor, vrea să ne mângâie amintirile și ne topește crusta sub care ne ascundem trăirile. Prețul unui bilet este 30 lei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5997 secunde