Corpul uman, într-o expoziție în premieră la Constanța

574
Corpul uman,  într-o expoziție  în premieră la Constanța - expozitiepremiera-1500047863.jpg

Articole de la același autor

După ce a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția "Our body: Universul interior" va putea fi vizitată începând de săptămâna aceasta și până pe data de 15 octombrie și la Constanța, la City Park Mall.

Cu această ocazie, turiștii și localnicii vor descoperi, într-o manieră educativă unică, fascinantul univers interior al corpului uman și modul în care funcționează, cu ajutorul a peste 200 de exponate. Astfel, vizitatorii vor porni într-o călătorie extraordinară în interiorul organismului uman, descoperind misterele anatomiei și fiziologiei cu ajutorul exponatelor, corpuri umane reale și secțiuni.

Printr-un proces de impregnare polimerică (tratare cu cauciuc siliconic lichid), țesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permițând vizitatorilor să vadă direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase solicită funcțiile corpului.

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, această expoziție are ca scop creșterea interesului publicului pentru cunoașterea propriului corp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5633 secunde