Coregrafii spectaculoase, pe scena Casei de Cultură

197

Articole de la același autor

Recent încheiatul turneu național al "Cazacilor zburători" din Ansamblul Academic Kalina a cuprins o oprire și la Casa de Cultură a Sindicatelor, prilej pentru circa 650 de constănțeni, în ajun de Ziua Femeii, să se bucure de un spectacol de culoare și… voie bune cu totul deosebit.


Cele mai frumoase dansuri și melodii tradiționale ucrainene au delectat, în premieră, spectatorii de la malul mării, artiștii impresionând prin virtuozitate și autenticitate, transpunând pe scenă, cu ajutorul proiecțiilor video din fundal, vremurile memoriale în care flăcăii falnici străbăteau pădurile ucrainene mânați de setea de dreptate, dar și de dorul fetei iubite. 


Supranumiți "Cazacii zburători", membrii ansamblului din Kiev au adus la Constanța coregrafii spectaculoase și bijuterii folclorice într-o frumoasă epopee de dragoste și război. Adevărat simbol al culturii ucrainene, ansamblul format din cor, balet și orchestră reunește în formula actuală 47 de membri, ceea ce a justificat în mare măsură prețul biletului. 


Pe site-ul cugetliber.ro, într-o galerie foto, îi puteți vedea pe cei care au împletit momentele coregrafice deosebite cu măiestria interpretativă. 
Le reamintim constănțenilor că, marți, 14 martie, de la ora 19, au șansa de a se reîntâlni cu mari actrițe ale teatrului românesc - Florina Cercel și Carmen Tănase -, într-una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, "Gaițele" sau "Cuibul de viespi" - cum se intitula la începutul anilor ’30. Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut într-o admirabilă distribuție. 
Prețul biletelor este de 70 și 90 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru cei mici
Pagina a fost generata in 0.6676 secunde