Copiii se pregătesc de absolvirea Școlii de Vară

297
Copiii se pregătesc de absolvirea Școlii de Vară - scoaladevara-1535041632.jpg

Articole de la același autor

Vara aceasta, aproape 150 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani, vor încheia cursurile celei de-a treia ediții a Școlii de Vară organizate de Biserica "Sfântul Mina" din Constanța.

În acest sezon, ei și-au petrecut vacanța în curtea bisericii, iar acum se apropie de momentul final, care va culmina cu "absolvirea" Școlii de Vară printr-un program artistic pe care-l vor prezenta duminică, 26 august, după Sfânta Liturghie.

La eveniment, va lua parte și Ileana Șipoteanu, care va interpreta câteva melodii pentru cei mici. Apoi, va urma un moment de balet pe muzica operei "Lacul lebedelor", iar în încheiere se va dansa pe melodia lui Daniel Iordăchioaie "Mă-ntorc la tine mare albastră" (compozitor Dumitru Lupu).

În același timp, în tinda bisericii, va fi vernisată și o expoziție de desene realizate de către copii pe parcursul școlii, iar la final, ei vor fi răsplătiți cu diplome și premii, ce constau în rechizite pentru noul an școlar. Totodată, voluntarii vor fi recompensați cu diplome de merit, coordonatorii atelierelor cu diplome de excelență și toți credincioșii prezenți vor primi cadou câte o metanie lucrată în cadrul Școlii de Vară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4807 secunde