Copiii se pot întâlni cu "Cenușăreasa" și "Cei trei purceluși"

188
Copiii se pot întâlni cu

Articole de la același autor

Copiii pot viziona, în acest week-end, două spectacole special concepute pentru ei, ambele la fel de frumoase și atractive. Primul dintre acestea va avea loc, sâmbătă, 24 februarie, ora 11.00, la restaurantul "Harlequin" din Mamaia. Aici, trupa "Suflețel" le va prezenta celor mici și nu numai, spectacolul interactiv "Cenușăreasa", o fantezie muzicală după Charles Perrault.

"Cenușăreasa" este unul dintre cele mai frumoase basme ale copilăriei, în care fata cu suflet bun este nedreptățită de mama și surorile ei vitrege, dar care, cu ajutorul Zânei, nașa ei, reușește să ajungă la bal. Acolo, ea este găsită de prinț, cel care o va iubi cu adevărat și o va face fericită pentru tot restul vieții. În piesă, a declarat Mădălina Petrencu, managerul trupei, s-a respectat povestea clasică, dar totul s-a construit pe ideea că visele se împlinesc doar atunci când credem în ele.

Duminică, 25 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, Teatrul pentru Tineret și Copii "Căluțul de Mare" îi invită pe copilași la spectacolul "Cei trei purceluși", în regia lui Gheorghe Balint.

Muzica este semnată de Dan Bălan, iar decorurile îi aparțin lui Adrian Drăguț. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani.

Povestea lui Serghei Mihailov, regizată de binecunoscutul regizor Gheorghe Balint, le aduce în prim plan micuților trei personaje extrem de haioase, Nana, purcelușul cel mic (fetiță), Nunu, purcelușul mijlociu, puțin bâlbâit și emotiv, dar și pe Nini, purcelușul cel mare.

Desigur, din decor nu lipsește nici Lulu, lupul cel flămând și fudul. În concluzie, acesta este un spectacol extraordinar pentru micuți, dar nu numai, ci și pentru părinți, bunici, o lecție despre prietenie, toleranță și despre cum pot fi învinse toate greutățile prin optimism, voioșie, muncă și bunăvoință.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Lora cântă  la Mangalia,  de Dragobete
Miercuri, 21 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Musical pentru cei mai mici spectatori
Marţi, 20 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Musical  pentru cei mai mici spectatori
Pagina a fost generata in 0.3849 secunde