Copiii pot viziona două spectacole online în acest weekend

374
Copiii pot viziona două spectacole online în acest weekend - teatrucopiisursakindercare-1585922700.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vă invită la noi spectacole on-line. Așadar, în week-end vă rugăm să vă așezați confortabil cu cei mici în fața computerelor și să încercați să vă relaxați. Pentru ziua de sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 11.00, sunteți așteptați, cu mic, cu mare la "Aventurile lui Gulliver", în regia și scenariul lui Cristian Mitescu. Scenografia este semnată de Eugenia Tărășescu Jianu, iar muzica îi aparține lui Dan Bălan. Din distribuție fac parte: Andrei Stroescu, Clara Ghiuvelechian, Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisăcariu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu.

Spectacolul "Aventurile lui Gulliver" este o parodie muzicală pentru copii, care are la bază romanul scris de Jonathan Swift. Celebrul doctor Gulliver naufragiază pe insula Liliput, unde toți locuitorii erau asemeni unor pitici. Îngerul lui păzitor, prezent în acest spectacol, este mereu la datorie și îl ajută pe Gulliver să cunoască și să se adapteze tradițiilor chefliilor liliputani. Așadar, marele Gulliver participă la războiul dintre cele două insule de pitici, aducând pacea intre cele două popoare. Piesa se termină cu bine, iubirea triumfă, prințul și prințesa se căsătoresc, deși sunt din tabere diferite.

Apoi, duminică, 5 aprilie, de la aceeași oră, aveți ocazia să urmăriți "Prinț și cerșetor", după Mark Twain. Regia este semnată tot de Cristian Mitescu, scenografia de Eugenia Tărășescu Jianu, iar muzica de Dan Bălan. Distribuția este formată din Cristian Munteanu, Vlad Munteanu, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisăcariu, Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu.

Pe scurt, piesa vorbește despre visul unui cerșetor devenit realitate.

În acest spectacol, actorii se joacă cu acest personaj și întorc un regat cu susul în jos. Astfel, un copil de cerșetor ajunge să fie rege dintr-o joacă, iar jocurile, atunci când nu sunt controlate, pot fi periculoase. Ce se întâmplă mai departe, veți vedea cu proprii ochi. Vizionare plăcută!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3979 secunde