Copiii de la "Steluțele Mării" s-au întrecut în talente

1748

Articole de la același autor

Vineri a fost Ziua Educației, ocazie cu care toate unitățile de învățământ constănțene au desfășurat o serie de activități educative. La fel s-a întâmplat și la Grădinița "Steluțele Mării", unde copilașii au fost angrenați într-o mulțime de acțiuni, care mai de care mai interesante. Aici, copilașii de la toate grupele au participat la scene de teatru, concursuri de desene pe asfalt sau pe hârtie și nu numai.

"Educația face parte din viața de zi cu zi a fiecărui om, de aceea, ca și cadre didactice, trebuie să insuflăm celor mici dragostea pentru cunoaștere, educație, autoeducație, cultivarea respectului pentru cei care oferă educația, adică dascălii, fie ei educatori, învățători sau profesori. Grădinița noastră a organizat de Ziua Mondială a Educației mai multe activități specifice vârstei preșcolarilor, la finalul cărora aceștia, alături de educatoarele coordonatoare, au primit diplome și recompense din partea grădiniței", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul instituției, Georgeta Adam.

Astfel, copiii grupei mari "Căluții de mare aurii", îndrumați de educatoarea Mădălina Crudu, au realizat o carte de povești intitulată "Cartea fermecată". Copiii educatoarei Laura Nachiu, de la grupa mijlocie "Perluțele mării", s-au întrecut în desene pe asfalt, în timp ce grupa mică "Delfinul", a educatoarei Alina Toboș, a realizat un poster numit "Creioanele colorate". Grupele mici "Voioșii marinari" (educator Side Cherim) și "Pinguinii veseli" au realizat o activitate comună, "Grădinița - a doua casă a prichindeilor". Copiii de la grupa mare "Anemona magică" le-au oferit colegilor mai mici un spectacol de teatru de păpuși, iar cei de la grupa mijlocie "Nemo" au realizat lucrarea colectivă "Grădinița de copii, plină e de jucării".

Și copilașii de la celelalte grupe au fost implicați în "Dansul prichindeilor" etc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9294 secunde