Copii, voi știți povestea porcului? Dacă nu, aflați duminică

135
Copii, voi știți  povestea porcului?  Dacă nu, aflați duminică - povesteaporcului-1509107441.jpg

Articole de la același autor

Dacă ar fi să alegem o poveste românească, evident, ne-am gândi la marele nostru povestitor Ion Creangă. Așadar, duminică, 29 octombrie, ora 10.00, Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" pune în scenă, pentru micuții constănțeni, "Povestea porcului".

Aceasta stă la baza scenariului unui spectacol inedit care, cu siguranță, va fi de neuitat pentru cei mici. Ingredientele principale ale acestui spectacol sunt umorul, muzica antrenantă și virtuozitatea actoricească.

Rămâne să vă convingeți că, de multe ori, "aparențele înșală" și că porcușorul năzdrăvan nu este ceea ce pare.

"Din întâmplările aceastea/Ce în trecut s-au depănat/A rămas numai povestea/Să o spunem din sat în sat./Cu ea noi ne mândrim,/Și o istorisim/Este povestea lui,/Povestea porcului.".

Spectacolul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între trei și opt ani, iar durata piesei este de 50 de minute. Din distribuție fac parte artiștii: Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache și Grațian Prisăcariu.

Nu uitați să cumpărați biletele din timp, pentru că cererea este, de obicei, mare. La un astfel de spectacol, prețul unui bilet este: 12 lei, pentru adulți; 3 lei, pentru copii; 5 lei, pentru grup organizat (transportul este asigurat). Atenție, nu se fac rezervări telefonice! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5691 secunde