Consultare publică pentru componența comitetelor de selecție a membrilor CNATDCU

241
Consultare publică pentru componența comitetelor de selecție a membrilor CNATDCU - consultarepublica-1588689448.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației și Cercetării supune consultării publice, până pe 7 mai, componența comitetelor de selecție a membrilor comisiilor de specialitate ale Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) - mandatul 2020-2024. Mai exact, sunt prezentate listele cu personalitățile care vor selecta viitorii membri ai comisiilor de specialitate CNATDCU.

Instituțiile de învățământ superior, prin Consiliul Național al Rectorilor, Academia Română și institutele de cercetare, precum și asociațiile profesionale și științifice au transmis propuneri privind componența comitetelor.

Viitorii membri ai comisiilor de specialitate vor fi selectați de 137 de personalități, iar dintre acestea aproximativ 40% provin de la universități și institute de cercetare din 15 țări din întreaga lume (SUA, Franța, Olanda, Canada, Germania, Marea Britanie, Austria, Danemarca, Finlanda, Japonia, Mexic, Italia, Portugalia, China, Irlanda).

În ceea ce privește universitățile și institutele de cercetare românești, acestea sunt reprezentate de personalități cu activitate științifică recunoscută la nivel internațional.

Eventualele obiecții/sesizări argumentate ale persoanelor fizice/juridice pot fi transmise pe adresa de e-mail [email protected], până în data de 7 mai.

Reamintim că depunerea candidaturilor pentru calitatea de membru în comisiile de specialitate CNATDCU continuă până pe 8 mai, la ora 23.59.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4713 secunde