Constănțenii au la dispoziție o platformă educațională online

303
Constănțenii au la dispoziție o platformă educațională online - platformagratuitasursaeraunews-1585248982.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta, Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Orange România, pune la dispoziția elevilor, părinților și profesorilor o platformă gratuită de lecții online care vine în sprijinul actului educațional în această perioadă, în care unitățile de învățământ sunt închise.

"Punem la dispoziție, prin bunăvoința operatorului Orange România, o platformă gratuită, care se numește www.24edu.ro, o platformă unde toți profesorii, elevii și părinții vor avea acces, astfel încât să mutăm în mediul online acest proces educațional. Cadrele didactice, elevii și părinții vor avea conturi cu care vor accesa atât platforma, cât și aplicațiile gratuite (IOS și ANDROID): 24eduprofesor și 24eduparinte. Profesorii vor putea să își încarce singuri lecțiile, atât în format text, cât și video. Platforma are și o bibliotecă virtuală de peste 2.000 de volume", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.


Precizăm că, la acest moment, platforma respectivă este folosită de aproape 350 de școli din România. În plus, pentru instruirea în utilizare a cadrelor didactice, elevilor și părinților, au fost pregătite video-uri suport pentru utilizarea sistemului. De reținut că toate unitățile de învățământ din municipiul Constanța se pot înscrie pe platforma www.24edu.ro, printr-o solicitare trimisă pe adresa de e-mail [email protected].


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.039 secunde