Constanța, gazda Olimpiadei Naționale de Chimie

378
Constanța, gazda Olimpiadei Naționale de Chimie - chimie-1552927000.jpg

Articole de la același autor

În perioada 21-25 martie, Constanța va fi gazda Olimpiadei Naționale de Chimie, competiție organizată de Ministerul Educației Naționale, prin Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Timp de cinci zile, 350 de elevi din clasele VIII - XII, din toată țara, își vor pune în valoare creativitatea, gândirea disciplinată, științifică, precum și pasiunea pentru această disciplină.

Programul olimpiadei este următorul:

Vineri, 22 martie, în intervalul orar 9.00-12.00, se desfășoară proba teoretică, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân";

Sâmbătă, 23 martie, în intervalul orar 9.00-12.00, proba practică, în următoarele centre de concurs: Colegiul Comercial "Carol I" (clasa a VIII- a); Universitatea "Ovidius" - Facultatea de Farmacie (clasa a IX-a și a X-a); Universitatea "Ovidius" - Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie (clasa a XI-a); Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" (clasa a XII-a).

Duminică, 24 martie, în intervalul orar 9.00-14.00, proba de baraj, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân". În cadrul acestei probe, va avea loc selecția lotului național lărgit de chimie care, în urma pregătirii și selecției, va participa la etapa internațională a Olimpiadei de chimie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4255 secunde