Conferința elevilor și studenților "TEHNONAV JUNIOR"

118

Articole de la același autor

Sâmbătă, 4 iulie, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, continuă cea de-a V-a ediție a Conferinței elevilor și studenților din domeniul Științelor Inginerești "TEHNONAV JUNIOR".

Participă, ca în fiecare an, și elevi ai liceelor constănțene care își doresc să devină, într-un viitor apropiat, studenți ai Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă.

Ediția din 2015 a Conferinței elevilor și studenților din domeniul Științelor Inginerești - TEHNONAV JUNIOR este sprijinită de DB SCHENKER care, în calitate de partener pentru educație și instruire practică, va organiza festivitatea de premiere sâmbătă, 4 iulie, începând cu ora 9.30. Va urma apoi o vizită și prezentarea DB SCHENKER.

În calitate de invitat și reprezentant al companiei participă la lucrările conferinței George Iagăr, șef Secție exploatare, care va prezenta o serie de aspecte privind prezentul și perspectivele companiei DB SCHENKER și implicarea acesteia în pregătirea practică a studenților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : CONCERT PHEONIX, PE LITORAL, AZI
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : SHOW INCENDIAR ÎN VAMA VECHE
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : România se mândrește cu el!
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert Phoenix, în Vama Veche
Pagina a fost generata in 1.3598 secunde