"Împreună pentru viitor!"

Concurs național de dans pentru elevii cu dizabilități, la Constanța

430
Concurs național de dans pentru elevii  cu dizabilități, la Constanța - concursdedanselevidizabilitati-1525363673.jpg

Articole de la același autor

Palatul Copiilor din Constanța găzduiește, astăzi, etapa regională a concursului național de dans "Împreună pentru viitor". Competiția este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța.

În concurs s-au înscris patru echipe la secțiunea Dans modern și cinci echipe la secțiunea Dans tradițional. Fiecare echipă este formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniți din unitățile de învățământ care derulează parteneriate în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară și elevi beneficiari, cu dizabilități.

Este vorba despre echipa "Boundy", de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" Constanța, echipa "Aleg să fiu vesel", de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța, echipa "Dreams", de la Școala Gimnazială Specială "Constantin Pufan" Galați și Școala Gimnazială nr. 33 Galați, Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza" Galați, Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Galați, Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" Galați, echipa "Infinitum", de la Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focșani și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Elena Doamna" Focșani, echipa "Nea Ellada", de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, echipa "Simonoc", de la Liceul Tehnologic "Simion Mehedinți" Galați și Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" Galați, Colegiul de Alimentație "Elena Doamna" Galați, Colegiul Tehnic de Alimentație "Dumitru Moțoc" Galați, echipa "Vrâncenașii", de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" Focșani, Colegiul Economic "Mihail Kogălniceanu" Focșani, Colegiul Tehnic "Ioan Mincu" Focșani, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" Focșani și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Elena Doamna" Focșani, echipa "Albatros", de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța și Liceul Tehnologic Cogealac și echipa "Luntrașii Stăncuței", de la Școala Gimnazială Stăncuța, județ Brăila.

"În organizarea evenimentului sunt implicați atât elevi voluntari, cât și cadre didactice care asigură buna desfășurare a acestei activități. Activitățile din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară încurajează implicarea elevilor și tinerilor, ca voluntari în activități desfășurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susținerii procesului de incluziune socială a acestora", precizează coordonatorul județean al SNAC, prof. Veronica Neguțu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3 secunde