Concurs de proiecte de afaceri

1092
Mâine, 14 decembrie, va avea loc a doua ediție a Concursului de proiecte de afaceri pentru studenți, la care s-au înscris 62 de proiecte realizate de 85 de studenți ai Facultății de Științe Economice, din cadrul Universității "Ovidius" Constanța. O comisie formată din cadre didactice de la facultate a evaluat proiectele și a decis ca în faza finală de prezentare să fie susținute cele mai bune 21 de proiecte realizate de 28 de studenți ai facultății.
Studenții vor prezenta cele 21 de proiecte selecționate în concurs unei comisii formate din cinci cadre didactice și doi colaboratori externi, reprezentanți ai băncilor comerciale, care vor stabili cele mai bune trei proiecte. Comisia este formată din prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure - pre-ședinte, alături de membrii prof. univ. dr. Gheorghe Negoescu, prof. univ.dr. Veronica Popovici, conf. univ.dr. Norina Popovici, prof. univ. dr. Simona Utureanu și lect. univ. dr. Costin Șorici - secretar.
Printre proiectele realizate de studenți se numără: "Ciocolaterie în orașul Mangalia", "Cafenea literară", "Salon de înfrumusețare", "Telecomunicații prin internet", "Servicii protecția muncii", "Acu-punctură".
Pe viitor, se intenționează realizarea la Constanța a unui concurs național de proiecte, în care primele trei proiecte clasificate vor fi finanțate cu sume de până la 10.000 de euro, nerambursabili, din sponsorizări ale mediului de afaceri privat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8439 secunde