Concurs de informatică, la Universitatea „Ovidius”

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 27 Mai 2020 217
Sâmbătă, 30 mai, de la ora 9.00, Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța organizează cea de-a XIII-a ediție a concursului pentru elevi și studenți în tehnologia informației, „ESTIC” 2020.

Concursul se va desfășura online, iar platformele pentru cele două secțiuni de concurs, elevi de liceu și studenți, vor fi anunțate la adresa http://math.univ-ovidius.ro/default.aspx?cat=ESTIC.

În acest fel, FMI îi provoacă pe tinerii pasionați de informatică la o experiență interactivă memorabilă, oferindu-le șansa de a-și folosi talentul și cunoștințele pentru a dezvolta aplicații în diverse domenii IT. Mai departe, aplicațiile software înscrise în concurs vor fi evaluate de către un juriu format din profesori ai facultății și reprezentanți ai companiilor partenere, în funcție de originalitate, implementare și utilitate practică. La final, cele mai bune aplicații vor fi premiate.

Totodată, companiile din domeniul IT partenere vor prezenta studenților propriul domeniu de activitate și oferta de job-uri. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei