Concerte și festivaluri 2018. Ce artiști internaționali vin în România

742
Concerte și festivaluri 2018. Ce artiști internaționali  vin în România - concertesifestivaluri1-1515080105.jpg

Articole de la același autor

Lara Fabian, violonistul David Garrett, pianistul Richard Clayderman, legendara trupă Foreigner, Judas Priest sau Rag’n’Bone Man, autorul hitului "Human", se numără printre artiștii care vor putea fi văzuți în 2018. Dintre evenimentele anului 2018 nu lipsesc spectacolele oferite de celebrul Michael Flatley, care revine la București cu show-ul "Dangerous Games", și nici festivalurile Untold Festival, Awake Festival sau Summer Well.

Anul 2018 va fi deschis de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg, care va aduce la Sala Palatului, pe 15 ianuarie, spectacolul "Lacul Lebedelor", pe acordurile muzicii lui P.I. Ceaikovski. Artista de origine olandeză Caro Emerald revine și ea la Sala Palatului, pe 28 februarie, în cadrul unui concert care face parte din turneul "Emerald Island".

Pianistul Richard Clayderman va concerta, tot la Sala Palatului, pe 8 martie, oferind femeilor din România un show plin de delicatețe și romantism.

Russian Cossack State Dance Company va aduce pe 26 martie, la Sala Palatului, un show cu o coregrafie care combină elemente de gimnastică, de acrobație, balet cu dans clasic și modern, toate completate de muzică live și costume spectaculoase.

Celebra cântăreață Lara Fabian revine și ea în România, pe 29 martie, pentru două concerte, primul la Sala Palatului, urmat, două zile mai târziu, de un show la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Pentru prima dată în România va putea fi văzută, pe 7 mai, la Sala Palatului din București, legendara trupă rock americano-britanică Foreigner. Concertul face parte din turneul mondial "40th Anniversary Tour". Autorul cunoscutului hit "Human", Rag’n’Bone Man, va putea fi văzut, în premieră, în România, pe 8 mai, la Sala Palatului din București, în cadrul unui concert care face parte din "Grande Reserve Tour".

Iar celebrul violonist David Garrett va putea fi ascultat la București, în luna iunie, la Sala Palatului din București în cadrul turneului "Explosive-Live". Programat inițial pe 8 iunie, pentru un singur concert, în urma cererii foarte mari de bilete David Garrett va susține încă un concert, în același spațiu, pe 9 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.08 secunde