Concert de jazz, la Club Doors

179
1

Articole de la același autor

Deseară, de la ora 20.00, în Club Doors, constănțenii sunt invitați să-i urmărească pe Dorian Pîrvu & Friends - Soul Jazz Fusion. Vor urca pe scenă Dorian Pîrvu, Ionuț Micu (clape), Cristi Parmac, Liviu Mușat, Andreea Dragu și Marius Chirilă.

Dorian Pîrvu a fost unul dintre compozitorii cheie ai primei opere de muzică rock, "Lanțurile", și liderul primei trupe românești de rock simfonic progresiv - Sound & Vision.

Andreea Dragu (voce) este elevă a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân". Cântă de la vârsta de cinci ani și are deja în palmares peste 60 de premii la concursuri și festivaluri naționale și internaționale. A cântat alături de trupa Phoenix la aniversarea a 50 de ani și la Festivalul Seawolves.

Cristian Parmac este artist liric la Opera "Oleg Danovski" din Constanța, finalist la X Factor în anul 2011 și actualmente profesor de canto.

Pasionat de tobe de mic, Ionuț Micu a intrat în lumea muzicală românească încă din 1994. În anul 1997, îl întâlnește pe maestrul Ovidiu Lipan "Țăndărică", alături de care participă la mai toate concertele celebrei formații Phoenix.

Liviu Mușat (bas) a cântat în trupa Sound & Vision, în perioada 2001-2003. Marius Chirilă (chitară) cântă în trupele Top Hats și Shades of Indigo. A participat la diferite evenimente muzicale în România, la concursul "Let’s rock it" din Bulgaria și la "Avanpost Rock Club A", în București. 

Comentează știrea

catalin
30 aprilie 2015
angajare imediata !!!!!!!!

Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : "100% jazz and more"
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Delia, super show
Pagina a fost generata in 0.6288 secunde