Concert AG Weinberger, la Doors Club

171
Concert AG Weinberger, la Doors Club - concertdoors-1574579735.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu v-ați făcut încă program pentru duminică seară și sunteți fani de blues și jazz, nu ar trebui să ratați concertul extraordinar AG Weinberger Band, de la Doors Club.


Noua formulă de band, AG Weinberger, recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ținută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selecția din compozițiile proprii sunt redimensionate și filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertății de creație, muzica sa emanând aceeași sensibilitate și aceeași amprentă solară universului muzical abordat.


Considerat de către critici Mr. Blues al României și de către B.B. King "un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă", AG Weinberger este singurul artist de blues și jazz din România selectat pentru nominalizare la șapte categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El își continuă misiunea sa cu același zel, cu aceeași pasiune și credință pentru a impune muzica bună în viața culturală din România.


Prețul unui bilet este de 50 lei dacă îl cumpărați online și 65 lei în seara concertului, în limita locurilor disponibile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Noiembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Concert Vama, la Doors Club
Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Folk & Rock Company, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3635 secunde