Prof. Claudia Vlas, directorul Liceului "Virgil Madgearu":

"Competența și performanța aveau nevoie de o provocare"

911
2

Articole de la același autor

Anul trecut, în intervalul "Săptămâna Altfel", Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța a desfășurat un proiect care s-a bucurat de maxim interes din partea elevilor și părinților, având alături profesorii, motiv pentru a reedita evenimentul într-un cadru mai amplu. 


"Succesul de care s-a bucurat anul trecut proiectul «Performanță în meserie» ne-a determinat să-l promovăm la nivel județean, așa încât, de data aceasta, vom avea alături colegi și elevi de la alte licee tehnologice din județ", ne-a declarat, vineri, prof. Claudia Vlas, directorul acestei instituții. 


Așa încât sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 10, la sediul acestui liceu, va avea loc lansarea ediției județene a proiectului "Performanță în meserie", care își propune să motiveze elevii din liceele tehnologice pentru învățarea unei meserii, în vederea integrării pe piața muncii. După cum ne-a declarat același manager, proiectul a fost gândit și realizat de colegele de la speci-alitățile Alimentație publică, respectiv Tehnician în gastronomie și Tehnician în comerț: Lidia Martinaș, Daniela Mocanu, Raluca Nisipeanu și Tănăsică Doga. 


Partenere în proiect sunt Colegiul Economic Mangalia, Liceul Tehnologic "Carsium" Hârșova, Colegiul Comercial "Carol I", Liceul Teh-nologic "I.N. Roman", Colegiul Tehnologic Pontica, Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Albatros. 


Proiectul constă în concursuri pe meserii și are ca obiectiv promovarea ideii de competiție și performanță la disciplinele cu competențe practice și se adresează elevilor din licee teh-nologice din județul Constanța, elevi care au aptitudini, înclinații și interese deosebite pentru meseriile de: coafor-stilist; organizator banqueting; ospătar (vân-zător) în unități de alimentație publică; tehnician în gastronomie; tehnician în activități de comerț. 


La provocarea adresată de Liceul "Madgearu" sunt așteptate să răspundă peste 200 de persoane, fie că este vorba de elevi din clasele a X-a, a XI-a sau a XII-a, dar și cadre didactice, părinți și agenți economici.


Desfășurarea propriu-zisă a concursului "Performanță în meserie" va avea loc pe data de 5 decembrie, în atelierele școală ale Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" și restaurantul "Flora" din Mamaia. 


Comentează știrea

Luca
7 noiembrie 2015
reclama la fel ca alea cu "facutul banilor acasa"...

Vreti sa iesiti prosti cu diploma de pe bancile liceului: frecventati cursurile Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța !

Dmitri
8 noiembrie 2015
A

Limitele între care te plasezi singur te vor urmări mereu și te vor ține pe loc. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Droguri pentru liceenii din Constanța
Pagina a fost generata in 0.4987 secunde