Comedia "Revizorul" se joacă, din nou, cu casa închisă

171
Comedia

Articole de la același autor

Piesa lui Nikolai Gogol, "Revizorul", ajunge săptămâna aceasta, din nou, la Constanța. Spectacolul va putea fi vizionat de constănțeni la Casa de Cultură a Sindicatelor, astăzi, 22 noiembrie, începând cu ora 19.00.

Spectacolul este regizat de binecunoscutul Horațiu Mălăele, care face parte și din distribuția show-ului. Alături de acesta, pe scenă vor mai urca George Mihăiță, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Gheorghe Dănilă, Florin Dobrovici, Eugen Racoți, Dragoș Huluba, Ana Maria Lazăr, Bogdan Ghițulescu, Niculae Urs, Vladimir Gaitan, Șerban Georgevici.

Timp de aproape două ore, piesa surprinde panica ce cuprinde un orășel de provincie, atunci când se anunță vizita unui revizor. Primarul corupt (George Mihăiță) își intimidează subalternii la fel de corupți, îndemnându-i să mintă și să mituiască revizorul, pentru a acoperi lipsa de implicare în bunul mers al orașului, precum și folosirea în interes personal a banilor primiți pentru infrastructură și dezvoltare. Comicul intervine când bețivii orașului îl confundă pe datornicul Ivan Hlestakov. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Încă un spectacol  cu Scufița Roșie
Pagina a fost generata in 1.0558 secunde