Comedia "Ghici cine te sună?" se joacă și la Constanța

287
Comedia

Articole de la același autor

Actorii Teatrului "Elisabeta" vor prezenta, vineri, 21 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, comedia "Ghici cine te sună?". Piesa va putea fi vizionată începând cu ora 19.00. Regia este semnată de Tania Popa, iar scenografia de Roxana Răduț. Din distribuție fac parte: Tania Popa, Andreas Petrescu, Leonid Doni, Ela Ionescu, Vladimir Drăghia, Laura Cosoi, Vitalie Bichir și Ramona Niculae. 


Numele actriței Tania Popa este foarte cunoscut publicului de teatru și film din țara noastră. Deținătoare a mai multor premii, ea și-a început activitatea artistică în anul 1993. A avut roluri importante în peste 20 de filme și a jucat în mai mult de 40 de piese de teatru. Anul acesta, artista  debutează ca regizor teatral, cu spectacolul "Ghici cine te sună?", o dramatizare a filmului "Perfetti Sconosciuti".


Comedia amintită este o piesă de teatru care vă va face să râdeți în hohote, dar care vă va și speria puțin, care vă va face să realizați că uneori ați putea ierta mai ușor. 


"O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândește la un joc. Cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă și să răspundem pe speaker? De aici toata lumea se prăbușește. Fiecare își arată adevărata față și nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Îți sună cunoscut? Seamănă cu viața ta un pic? La teatru poți vedea cum ar fi… Și totuși, dacă nu am juca niciodată acest joc? Poate ar fi mai bine dacă ai trăi în lumea reală, nu în cea virtuală", declară organizatorii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6071 secunde