Colegiul Pedagogic, declarat Școala Europeană pentru a patra oară

423

Articole de la același autor

În prezența reprezentanților Ministerului Educației și Cercetării Științifice, Camerei Deputaților și a delegației Parlamentului European, la Palatul Parlamentului din București, a avut loc decernarea premiilor pentru câștigătorii Competiției Școala Europeană, ediția 2015.

La ediția din acest an, s-au înscris 115 unități de învățământ preuniversitar din 35 de județe și din municipiul București. Printre acestea, s-a aflat și Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța, care a obținut la această ediție, pentru a patra oară, distincția de Școala Europeană, după ce a mai câștigat acest trofeu, de fiecare dată când a depus candidatura, la edițiile din anii 2004, 2007 și 2011.

În cadru festiv, delegația colegiului, alcătuită din directorul instituției, prof. Anamaria Ciobotaru, res-ponsabilul Departamentului Proiecte, prof. Polixenia Popescu, și președintele Consiliului Elevilor, eleva din clasa a XI-a C Ana Barbu, a primit Diplomă de Excelență din partea Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport din cadrul Parlamentului României - Senat și Certificatul Școală Europeană 2015 din partea Ministerului Educației, pentru performanțele deosebite obținute în activitățile de cooperare europeană și pentru contribuțiile aduse la promovarea și dezvoltarea dimensiunii europene a educației.

Fiecare școală câștigătoare care a primit certificatul "Școală Europeană - 2015" a intrat în posesia unui premiu în valoare de 5.000 lei, care va fi utilizat exclusiv pentru dotări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : "Fii Moș Crăciun pentru un copil bolnav"
Pagina a fost generata in 0.4652 secunde