Colegiul Național de Arte "Regina Maria" promovează destinația Constanța-Mamaia, la Târgul de Turism al României!

220
Colegiul Național de Arte

Articole recomandate

Cetatea Tomis va fi readusă la viață la standul Primăriei Constanța de la Romexpo prin prezența tinerilor elevi ai Colegiului Național de Arte "Regina Maria" care vor prezenta vizitatorilor o parte din spectacolul "Ovidius și Muzele sale".

Conf. univ. dr. Dana Trifan Enache: "Stările care rezultă din rostirea versurilor, din muzica și dansurile stilizate fac posibil transferul de emoție, de bucurie și nostalgie dinspre tinerii actori- elevi spre publicul spectator. Noi ni l-am imaginat pe Ovidius, sus, pe soclul său, înconjurat de muzele care parcă nici peste timp nu-l pot părăsi pe stăpânul lor".

Costumele, machiajul și coafurile, toate sunt sugestive și au fost create de elevii secției de Arte Plastice a Colegiului. Tinerii care le vor face cunoștință pe 23 februarie la București vizitatorilor cu Ovidius sunt Diaconu Denisa, Fedotov Ioana, Ghiocel Ioana, Marioara Ruxandra, Midișan Ioana, Tătaru Maria, Ungureanu Antonia și Vasii Silvia, Barbu Andreea, Ciurea Andreea, Cristea Cristina, Gheorghe Irina, Marciuc Beatrice, Câinaru Alexandra, Galanton Victoria, Panaite Daria, Segher Ingryd și Roșu Ionuț. Scenariul și regia sunt semnate de conf. univ. dr. Dana Trifan Enache, anunță Primăria Constanța, pe pagina de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5149 secunde