Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța, la ceas de sărbătoare

350
Colegiul Național  de Arte

Articole de la același autor

Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța împlinește 62 de ani de existență. Cu această ocazie, conducerea unității de învățământ organizează numeroase activități festive. Vor avea loc spectacole, sesiuni de referate, expoziții și mese rotunde.

Astfel, marți, 27 noiembrie, de la ora 11.00, cu prilejul aniversării colegiului, profesorii Catedrei de arte vizuale vernisează o expoziție intitulată "Centenar", cu lucrări ce pot fi admirate în galeria de artă a Colegiului Național de Arte. Vor expune Anca Apostolache, Georgian Apostolache, Loretta Băluță, Marieta Besu, Eugenia Botezatu, Aurelian Broască, Lavinia Caian, Nicoleta Danciu, Mirela Dimcea, Daniela Gheorghe, Marcel Grigore, Niculaie Morărescu, Alexandra Popa, Marian Predoiu, Ignat Stefanov și elevii coordonați de aceștia.

Spectacolul aniversar "100 de artiști pentru 100 de ani", ce va cuprinde și momentul festiv al zilei, se va desfășura în sala "Sergiu Celibidache", tot marți, începând cu ora 11.30, și va reuni momente muzicale și coregrafice, susținute de elevii colegiului constănțean.

Manifestările cultural - artistice vor fi susținute de elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria", unii dintre ei fiind acompaniați de profesori. Foarte mulți elevi care vor performa pe scenă sunt premianți, obținând rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile de specialitate atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4456 secunde