Cocoșul buclucaș îi cheamă pe cei mici la Pavilionul Expozițional

de Vali PAPATANASIU Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 237
Sfârșitul de săptămână nu poate trece fără ca cei mici să primească atenția cuvenită din partea părinților. Așa că, cei care vor să le facă copiilor o surpriză plăcută pot să îi ducă pe aceștia, sâmbătă,


7 octombrie, ora 11.00, la Pavilionul Expozițional din Mamaia, pentru a striga împreună cu cocoșul buclucaș „Cucurigu! Boieri mari, dați punguța cu doi bani!”.


Această piesă de teatru, dedicată copiilor, este un spectacol educativ, prin intermediul căruia copiii descoperă binecunoscutul proverb „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. 


O poveste tradițională și un joc actoricesc de excepție sunt îmbinate cu muzica special concepută pentru firul acțiunii și jocul păpușilor mânuite cu dexteritate de cei patru protagoniști. 


Coregrafia și scenariul îi invită pe cei mici la o poveste extraordinară. Finalul poveștii promite ropote de aplauze, râsete și bună dispoziție, iar copiii vor înțelege, cu siguranță, morala.


Durata piesei de teatru este de 50 minute, iar aceasta se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, dar și bunicilor și părinților însoțitori.


Spectacolul este pus în scenă de actorii de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, care a pregătit încă o piesă de teatru pentru copii, „Rățușca cea urâtă”, pentru duminică, 8 octombrie, începând cu ora 10.00.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei