Școala nr. 29, parteneră într-un proiect ce reunește șapte țări

335
1

Articole recomandate

Cinci cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța s-au deplasat în Turcia, la Kirazali Orhan Seyfi Orhon Ilkokulu ve Ortaokulu din Istanbul.

Aceasta reprezintă prima mobilitate din cadrul proiectului "Children’s eyes, children’s hearts / Ochi de copii, inimi de copii" (2013-2015), care reu-nește șapte țări și care se derulează cu sprijinul financiar al Programului Sectorial Comenius al Programului "Învă-țare pe Tot Parcursul Vieții".

Directorul școlii, prof. Daniela Badea, însoțit de prof. Mariela Mincu, prof. Badea Carmen, înv. Ioana Ghiban și înv. Renata Rădulescu s-au întâlnit la Istanbul, în cadrul unor workshop-uri, cu repre-zentanți din școli partenere în proiect, școli din Polonia, Turcia, Spania, Italia, Grecia și Portugalia.

Proiectul "Children’s eyes, children’s hearts / Ochi de copii, inimi de copii" se adresează elevilor din clasele I-VI și este coordonat de înv. Mariana Negrilă. Proiectul urmărește formarea elevilor pentru a deveni cetățeni activi, care să conștientizeze ce drepturi și responsabilități le revin, să observe lumea în care trăiesc și să identifice lucrurile corecte și pe cele greșite din jurul lor, iar prin cooperarea cu colegii lor din școlile partenere, elevii vor fi determinați să devină conștienți și de problemele copiilor din alte țări europene.

Comentează știrea

eu
13 noiembrie 2013
Proiect Comenius

Felicitari, Mariana Negrila, pentru ce ai realizat! Ai obtinut doua proiecte Comenius ,datorita tie scoala a ajuns sa fie cunoscuta si in Europa.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.954 secunde