Școala Brâncovenească oferă o clipă de cultură copiilor din Almalău

82
În cadrul parteneriatului activ cu Școala din Almalău, prin proiectul "Dăruind vei dobândi", ediția a VIII-a, 2013, un grup de 12 copii vor veni la Școala Brâncovenească, vineri, 17 mai.

Copiii provin din familii sărace, dintr-un sat uitat de lume, de la granița cu Bulgaria. În fiecare an, de Crăciun, copiii Școlii Brâncovenești organizează campanii de strângere de fonduri, îmbrăcăminte, alimente și jucării pentru copiii defavorizați din Almalău.

De Paști, pentru al doilea an consecutiv, un grup de 12 copii va veni la Constanța, unii dintre ei, de altfel și părinții lor, declarând că nu au văzut niciodată Marea Neagră. Aceștia vor fi întâmpinați de corul școlii, apoi vor lua masa la Curtea Brâncovenească, vor merge la Delfinariu, Grădina Zoologică, Acvariu, Muzeul de Istorie, Catedrală și se vor plimba pe faleza de la Cazino, dar vor primi și pachețele.

Fondurile au fost strânse prin acțiunile copiilor Școlii Brâncovenești, cu prilejul Târgului de Paști, dar și prin generozitatea părinților și amabilitatea Curții Brâncovenești din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6733 secunde