Cine vrea să fie rector la "Ovidius"? Un candidat surpriză

6259
24
Cine vrea să fie rector  la

Articole de la același autor

Programată într-o singură zi, depunerea candidaturilor pentru funcția de rector al Universității "Ovidius", scrutin ce urmează a se desfășura într-un prim tur pe 25 martie, a adus și o surpriză.

Până ieri dimineață, se știa public de intenția de candidatură a actualului rector prof. univ. dr. Sorin Rugină, ales în 2013, dar și de cea a conf. univ. dr. Cristian Moșnianu, prodecan la Facultatea de Istorie și Științe Politice. În cursul zilei de ieri, s-a prezentat la biroul electoral central și prof. univ. dr. Octavian Unc pentru a-și depune candidatura.

Reputatul medic nu se află la prima încercare de a ocupa cea mai înaltă funcție în universitate, și în 2013 anunțându-și intenția. Din păcate, până la închiderea ediției nu am putut afla ce l-a determinat ca anul acesta să-și ducă intenția până la capăt.

În schimb, prof. Sorin Rugină a declarat că a reintrat în cursă cu dorința de a continua ce a început.

"S-a format o echipă cu care putem avea performanță și alături de care pot continua unul dintre obiectivele principale ale mandatului meu care vizează funcționarea corectă și transparentă a mecanismelor instituționale ale universității care să restabilească respectul și încrederea dintre noi", a mai spus actualul rector.

Conf. Cristian Moșnianu a venit singur la depunerea candidaturii, declarând că își dorește o campanie curată, fără atacuri și declarații la adresa contracandidaților săi.

"De angajamente sunt sătul. S-a văzut ce s-a promis și ce s-a făcut", a punctat totuși tânărul candidat.

v v v

Mai trebuie spus că Senatul Universității "Ovidius" din Constanța s-a întrunit zilele trecute în ședință extraordinară pentru alegerea pre-ședintelui și a vicepreședintelui.

În urma voturilor exprimate, din cei 67 de membri prezenți, pentru funcția de președinte al Senatului, prof. univ. dr. Ion Botescu a obținut 55 de voturi, iar pentru funcția de vicepreședinte, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu a obținut 59 de voturi. 

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Botescu
10 martie 2016
Lamurire

S-a facut o echipa cu care pot continua ce am inceput: adica acoperirea infractorilor! Nu va e rusina? Rugina? Cum e cu Taralunga?

Leector UOC
10 martie 2016
Aranjamente?

Dl C.M s-a saturat de aranjamente??Adica s-a saturat de ceea ce facea atat cu Ciupina cat si cu Epure?Contracte cu UOC,spagi la cazari si carti scrise in albaneaza, limba amantei sale?

Rect or
10 martie 2016
Interesant

Vad ca va cam titiie curul dupa mosnianu. Cred ca de acolo e pericolul nu, nu de la Unc! Hai cu infractoriii.

Pt lector
10 martie 2016
Aha

Asa lector, asa anlfabet. Acolo scrie angajamente, dar voi numai la aranjamente va este gandul, hotilor!

Shaman
10 martie 2016
Premonitie

Cred ca Epure deja a schimbat tabara, e cu IPS si Unc. Mosneanule, esti pe cont propriu. Mai bine te-ai retrage in glorie

univ.
11 martie 2016
alegeri

Rugina continua ce a inceput:golaneala si aderarea la reteaua infractorilor inca nedescoperiti. Asta face de 2 ani. Unc este poate cea mai tare prezenta intr-o astfel de cursa. Nici nu imi vine sa cred ca am putea redeveni respectabili, printr-un astfel de conducator. Prea mult oxigen brusc in duhoarea de fals intelectual, simularea de scoala universitara, trafic de tot felul. FORZA UNC si venim si noi cu voturile!!!!!!!!!!!!!!!!

presa
11 martie 2016
comentarii

Aici puteti comenta fara frica de a se sterge gandurile oneste, furioase sau cinice. Alina Cristea de la Telegraf, conf.in cadrul facultatiii de Arte, are grija ca acolo sa nu puteti fi sinceri si directi. Sterge comentariile. Nu le mai postati inutil! Ea face politica!

Dana Hantiu
11 martie 2016
vreau prorector

Daca iese Rugina rector, eu vreu prorector dar mi-e frica Carmen Maftei care, ca un vampir ce este, a luctrat-o pe Lucica Tofan si cred ca o sa ma lucreze pe mine.

Vancea Diane
11 martie 2016
si eu mai vreai prorector

Si eu mai vreu prorector chiar daca o sa calc pe cadavre, dar numai prorector cucercetarea ca acolo xint banii, acolo sunt proiectele (20000 de euro/ luna), pot sa fiu mos craciun si cu Dragos Vintila si cu Gartu si cu Tenea ca eu sunt nababa. Ce sa mai spun de Cerasela Spatariu care a plagiat- vine legea cu plagiayul- 3 ani de puscarie.

Cerasela Spatariu
11 martie 2016
fara Gargu

Daca va castiga Rugina, personal nu-l mai vreaj pe Gartu prorector. Mai de graba s-o puna pe Stanciu Gsbriela.

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6583 secunde