Cine este "Proful Tare" din Constanța

443
Cine este

Articole de la același autor

Liderul studenților din Universitatea Maritimă din Constanța, George Albină, a lansat, ieri, invitația Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) de a face propuneri pentru titlul de "Profesor Bologna", în cadrul celei de-a IX-a ediții a Galei Profesorului Bologna.

Până pe 24 aprilie, studenții pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi "profi tari" pe site-ul www.profitari.ro, iar apoi studenții evaluatori special pregătiți de ANOSR vor evalua nominalizările printr-o procedură complexă și vor decide care sunt acei profesori care merită în acest an să primească distincția Profesor Bologna în cadrul unei gale ce va avea loc în data de 4 iunie, la Alba Iulia.

"Profesorul Bologna" sau "Proful Tare" este orice dascăl care depășește granițele disciplinei pe care o predă și găsește căi inedite pentru a se apropia de studenți. Este cel care le câștigă prezența, respectul și atenția prin creativitatea metodelor de predare, prin jovialitatea și ușurința cu care se lasă înțeles, prin darul oratoriei și răbdare. Mai presus de orice, "Proful Tare" conștientizează responsabilitatea pe care și-a asumat-o și inspiră încredere, motivând studenții să devină adevărați profesioniști în domeniul pe care îl aleg.

De-a lungul celor opt ediții ale proiectului desfășurate până în prezent, au fost premiați peste 400 de Profesori Bologna, aceștia constituind Comunitatea Profesorilor Bologna, un grup al exemplelor de bună practică din universitățile românești. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5039 secunde