Cine ar putea găsi catedră la școli din buricul orașului? Iată situația posturilor

2173
8
Cine ar putea găsi catedră la școli din buricul orașului? Iată situația posturilor - fond-1461861082.jpg

Articole de la același autor

La ora actuală, conform listei publicate de Inspectoratul Școlar Județean, există 1.772 de catedre vacante sau rezervate, complete sau incomplete, din județul Constanța, din care circa 500 sunt în municipiul Constanța.

Lista se deschide cu cele nouă posturi de la Școala Gimnazială nr. 11 "Dr. Anghelescu", din care două pe perioadă nedeterminată, respectiv un post de învățător și un post de profesor de religie care își completează norma cu nouă ore la Școala Gimnazială nr. 24 "Ion Jalea".

La Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica" se caută, la gimnaziu, profesori de franceză, germană și educație plastică, la Școala nr. 23 sunt opt posturi libere, și anume cinci pentru educatoare și trei învățătoare. La Școala nr. 43 sunt patru posturi libere, două de învățător și două de profesor. Tot învățători, chiar patru, se caută și la Școala nr. 29 "Mihai Viteazul".

Școala nr. 7 "Remus Opreanu" are, din cele cinci posturi, trei pe perioadă nedeterminată, adică pentru doi învățători și un profesor de limba germană. Tot pe perioadă nedeterminată sunt și cele două posturi de la Școala nr. 8.

În continuare, Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" are 13 posturi vacante, pe perioadă nedeterminată, pentru atletism, lupte, rugby, tenis de câmp și de masă, canotaj, kaiac și haltere.

Ce etape urmează

În perioada 6-10 mai, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța se primesc cererile de prelungire a duratei contractului individual de muncă de la cadrele didactice care au obținut minim media 7,00 la concurs sesiunea 2015/2014, au definitivatul ori sunt înscrise la definitivat sesiunea 2016 și au acordul CA. Pe data de 11 mai se vor ocupa posturile de către candidații cu definitivat care au primit acordul consiliului de administrație.

De reținut că, totuși, candidații înscriși la definitivat sesiunea 2016 ocupă posturile pentru care au primit acordul CA după validarea rezultatelor examenului de definitivat prin ordin de ministru.

Următoarea etapă cuprinde cadrele didactice care au obținut minim media 5 la concurs sesiunea 2014/2013 (2012) și au acordul CA.

Între 13 și 20 mai se vor primi cererile de prelungire a duratei contractului individual de muncă, iar pe 26 august se vor soluționa cererile în ședință publică. 

Comentează știrea

Cruella
29 aprilie 2016
Vreau iepurași!

Eu la scoala MEA (ca bine ziceti "din buricul targului") nu primesc decat ghiocei si iepurasi plangaciosi! De frustrati care stiu sa faca memorii pe la minister n-am nevoie! Sa se duca la alte scoli ca eu m-am saturat de ei ca de altceva....Le dau cu maaare placere consimtamantul celor care promit solemn ca nu-mi vor iesi niciodata, dar niciodata din cuvânt! Am zis! Va astept cu drag si dor ca am nevoie de voturi "pe bune" in consiliul de administratie......... sezonul vară-toamnă. Aaaa....de data asta si Văduva neagră e de acord cu mine, am convins-o să mă ajute si la numărarea voturilor.....Sper să-mi iasă pasența....Va doresc iepurasi fericiti , cumintei si dragalasi asa cum sunt ai mei...de la 28! :)))

ion
29 aprilie 2016
cultura

Asa descriere a realitatii ditr-o scoala constanteana mai rar,imi pare tare rau de aceasta realitate dar din pacate asa este peste tot in institutiile de stat...La lupta ptr a darama acest sisterm creat tot de noi in acesti 26 de ani.

Văduva Neagră
29 aprilie 2016
Esti varză, Crue!

Cruello mamă, n-ai minte.....? De unde dracu vrei sa scot eu voturi in septembrie, ca doar nu m-am facut scamator! Ai uitat că majoritatea iepurașilor pleacă? Unii ies la pensie, altii se duc unde văd cu ochii că s-au săturat de morcovii pe care li-i servesti non-stop, iar ăia care mai rămân au dințișori de lapte, nu ne putem baza pe ei.....ii mănâncă frustratele pe salată verde cu codiță cu tot. Zău. nu stiu ce tot te-apucă de faci planuri peste planuri, de parcă toată lumea ar fi la cheremul tău.....Fă naibii mielul ăla la cuptor si nu te mai gândi la iepurasi! PS:.......cu pretransferurile cum stăm? Ai aranjat ploile?

Răspuns la: Vreau iepurași!
Adăugat de : Cruella, 29 aprilie 2016
Eu la scoala MEA (ca bine ziceti "din buricul targului") nu primesc decat ghiocei si iepurasi plangaciosi! De frustrati care stiu sa faca memorii...
viata bate filmul
29 aprilie 2016
afectiune politica

Da, din pacate realitatea bate filmul! La sc 28 lucrurile stau exact ca in politică! Vezi ultimul episod din PSD, cu preacinstitul Dragnea atat de iubit de supusi si atat de indispensabil! Nu vi se face greata de-atata afectiune.... politică?

ionela
29 aprilie 2016
la catedra

multi vin in invatamant pentru servici si salariu pana isi gasesc ceva pe masura incompetentei si cu salarii cat mai mari;daca s-ar intra in invatamant pana la media 7, atunci si elevii ar obtine note bune la examene cu subiecte fantomatice; ce sa inteleaga un copil de cls a2a de la o invatatoare bolnava de nervi sau educatoare abia iesita de la liceul pedagogic care e cu gandul la distractia din bar-club !!

nelu
29 aprilie 2016
la catedra

exemplu>daca la o clasa proful de mate a luat 5 la examenul de admitere la catedra si preda la o cls a9a cu elevi admisi numai cu 3 si 4 la mate, care e rezolvarea? am mai citit prin ziare de profesori care inca invata desi au luat definitivat sau titularizare !!!!

Răspuns la: la catedra
Adăugat de : ionela, 29 aprilie 2016
multi vin in invatamant pentru servici si salariu pana isi gasesc ceva pe masura incompetentei si cu salarii cat mai mari;daca s-ar intra in...
Intrebare
29 aprilie 2016
Compartiment MRU-ISJ

1.De ce aprobati foarte multe ore peste norma, la plata cu ora, directorilor de scoli,pentru ca nici cele din norma nu le fac pe toate? 2.Exemplu, directorul de la Scoala 6 C-ta, a blocat orele vacante de limba franceza pentru an scolar 2016-2017,laudandu-se ca la anul va avea ore de franceza la plata cu ora. 3.Oare ,este corct sa fie platite orele neefectuate de unii directori? 4.Oare este corect, titularii sa aiba ore in plus,iar tinerii sa nu se poata titulariza desi au abtinut peste nota 7 la concursul de titularizare,pentru ca nu se scot toate posturile?

Popescu
2 mai 2016
Posturi

La scoala nr.29 Constanta un post de invatator este ocupat ,de 4 ani de o pensionara Nicolescu Felicia, pe pile. Sotul ete simpatizant PSD iar fostul inspectorul general Popescu trebuia sa multumeasca partidul.Cum sustinem tinerii daca blocam posturi cu pensionari??????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3934 secunde