Săptămâna aceasta

Cinci spectacole de valoare, la Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului

283
1
Cinci spectacole de valoare, la Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului - cincispectacole-1510501208.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, organizat de Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", continuă săptămâna aceasta cu cinci spectacole de mare valoare. 


Mâine, de la ora 11, copiii, dar și părinții și bunicii sunt invitați să vadă "Micuța Dorothy", în regia artistică a lui Ștefan Munteanu. Apoi, de la ora 18.30, va fi "Seară lirică", cu soliștii Carmen Angheloiu, Liliana Velescu și Mirela Voicu. 


Joi, tot de la ora 18.30, va fi prezentat spectacolul "My Fair Lady", de  F. Loewe, regia artistică fiind semnată de Alice Barb.


Sâmbătă, este programată "Traviata", de Giuseppe Verdi, în regia lui Anghel I. Arbore și scenografia lui Cătălin I. Arbore. Iar duminică, publicul se va delecta cu "Zorba", spectacol prezentat de ansamblul de balet al Operei Naționale Române din Cluj Napoca.


Comentează știrea

Vasile
13 noiembrie 2017
MESAJ DE TREZIRE

Domnilor de la Cultura Faceti ceva cu Teatrul , este penibil cum arata , sala , scaunel scena dar mai ales toaletele . Se dau tot felul de fonduri pentru actiuni culturale catre asociatii Maxime..., dar nu se face nimic cu aceste lacasuri!!!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Comedia este… "Undeva la mijloc"
Pagina a fost generata in 2.2753 secunde