Chris Hemsworth și Liam Neeson aduc "Bărbații în negru" pe marile ecrane

260
Chris Hemsworth și Liam Neeson aduc

Articole de la același autor

Între o plajă și plimbarea de seară, puteți vedea și un film bun. Cinema Cityplex Tomis Mall vă sugerează în acest weekend, câteva titluri. "Apusul", în regia lui László Nemes, cu Vlad Ivanov și Juli Jakab vă propune o dramă de 142 de minute, a cărei acțiune se petrece în anul  1913, la Budapesta. Aici, tânăra Irisz Leiter ajunge în capitata Ungariei sperând să se angajeze ca croitoreasă în legendarul magazin de pălării care a aparținut răposaților ei părinți. Cu toate astea, este refuzată de Oszkár Brill, nou proprietar. 


Cât magazinul se pregătește de vizita unor oaspeți extrem de importanți, un domn o abordează pe Irisz căutând un anumit Kálmán Leiter. Tânăra refuză să plece din oraș și alege să meargă pe urmele lui Kálmán, unica ei legătură cu un trecut pierdut. Căutarea o poartă pe străzile întunecate ale Budapestei unde singurul loc luminos din această perioadă care fierbe pe muchia unui război iminent, este magazinul de pălării "Leiter".


"Bărbați în negru: Internațional" îi aduce în prim-plan pe Tessa Thompson, Chris Hemsworth și Liam Neeson care fac tot posibilul să protejeze omenirea. Pentru a putea face, însă, acest lucru, apreciatul Agent H și începătoarea ambițioasă M fac o echipă, ce este drept cam ciudată, dar care, până la urmă, ar putea să funcționeze. Pentru a face față unei noi amenințări extraterestre, care poate lua orice formă, inclusiv a unui agent al MIB, ei își vor uni forțele de-a lungul unei aventuri ce se petrece pe tot globul pentru a salva agenția și în final, omenirea.


Și "Câinele, adevăratul meu prieten 2" poate fi o opțiune. Avându-i în distribuție pe Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger, Kathryn Prescott, pelicula ne arată, încă o dată, că unele prietenii durează mai mult de o viață. Bailey se bucură de un trai liniștit la ferma "băiatului său"  Ethan și a soției sale Hannah. Ba chiar are și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă este că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului său Ethan că o va găsi și proteja pe CJ cu orice preț.


Cu toate că aventurile lui Bailey prin multiple vieți au stat sub semnul iubirii, prieteniei și devotamentului, de această dată îl vedem cum experimentează alături de cei dragi lui bucuria și decepția, muzica și bucuria, precum și câteva smotoceli pe cinste.
"Mănușa de aur", cu Jonas Dassler, Adam Bousdoukos, Margarete Tiesel, Marc Hosemann, Katja Studt este un film inspirat de un caz real și având la bază romanul cu același nume scris de Heinz Strunk. Acesta spune povestea lui Fritz «Fiete» Honka, un ucigaș în serie care ataca femeile din districtul felinarelor roșii din Hamburg, la începutul anilor 1970, atrăgându-le în apartamentul său din mansardă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Cultură-Educație : Este week-end? Haideți la film!
Pagina a fost generata in 0.6569 secunde