Chinezii de la Universitatea Beijing, în vizită la Clasa Confucius

67
Chinezii de la Universitatea Beijing, în vizită la Clasa Confucius - kk139354131911394522927143040285-1431601835.jpg

Articole de la același autor

La invitația rectorului Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Sorin Rugină, a avut loc vizita delegației Universității Beijing pentru Limbă și Cultură, eveniment prilejuit de aniversarea a patru ani de la înființarea Clasei Confucius.


Delegația a fost condusă de prof. univ. dr. Zhang Baojun, director al Departamentului pentru Relații Internaționale și, totodată, director al Departamentului Institutelor Confucius.


La primirea oaspeților au fost prezenți și prof. univ. dr. Ding Chao, Universitatea pentru Limbi Străine din Beijing, și prof. univ. dr. Song Shaofeng, director al Institutului Confucius, Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu. De asemenea, au participat, din partea Universității "Ovidius", și prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, prorector Relații internaționale și imagine instituțională, prof. univ. dr. Constantin Popa, prorector Cercetare științifică și informatizare, și prof. univ. dr. Iolanda Țighiliu, director al Clasei Confucius.


În cadrul discuțiilor, partenerii chinezi au apreciat, în mod deosebit, activitatea desfășurată de echipa Clasei Confucius, devotamentul și creativitatea acesteia, precum și relația de strânsă și frumoasă colaborare dintre universitățile noastre. 
Totodată, au fost relevate și identificate noi posibilități de colaborare la nivel instituțional, în diverse domenii pe plan științific și educațional. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6806 secunde