Cezara Dafinescu își aduce traista plină de amintiri la Casa de Cultură

245
Cezara Dafinescu își aduce traista plină de amintiri la Casa de Cultură - cezara1-1572907857.jpg

Articole de la același autor

Binecunoscuta actriță Cezara Dafinescu vă dă întâlnire pe 14 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, la spectacolul "Jumătatea mea, bărbatul!", prin care marchează 45 de ani de activitate. 


Regia este semnată de constănțeanul Toma Enache. Organizatorii spun că, după atâția ani petrecuți pe scenaTeatrului Național București, actrița vine la o întâlnire cu publicul său, cu traista plină de amintiri. 


"A îndesat în ea copilăria, adolescența, femeia îndrăgostită, frânturi din viața și din filmele sale, emoții și trăiri. Vă invităm să fiți părtași la aceste daruri pe care Cezara le oferă în spectacol cu pasiunea, generozitatea, talentul și frumusețea care au însoțit-o întotdeauna", a subliniat regizorul. La rândul său, actrița susține că noi, oamenii ne-am obișnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim doar atunci când părăsesc această lume. 


"Ce-ar fi să le dăm șansa să fie alături de noi și când mai au încă ceva de spus? Timp de peste 40 de ani am strâns în suflet toate vorbele pe care aș fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am păstrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou față în față. Ați fost lângă mine la bine și la rău, m-ați ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut să plec de multe ori, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-ați întors din drum. M-am sprijinit mereu pe umerii voștri, pe dragostea voastră… De multe ori voi, spectatorii, ați fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie și adunăm timpul în care am iubit, am urât, am greșit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, dar și câtă am irosit. 


Vă propun acum o astfel de întâlnire. Una în care să-mi dați prilejul să mă arăt așa cum sunt, cu bune și rele, cu vise și speranțe", este îndemnul ei. Prețul unui bilet variază între 60 și 100 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Menționăm că la sfârșitul piesei, va avea loc și proiecția ultimului film regizat de Toma Enache, "Între chin și amin".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7136 secunde