Ceremonie de absolvire a studenților de la Științe ale Naturii și Agricole

360
Ceremonie  de absolvire  a studenților de la Științe ale Naturii  și Agricole - ceremoniedeabsolvire-1526054132.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța va găzdui, sâmbătă, începând cu ora 11.00, ceremonia de absolvire a studenților Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole din cadrul Universității "Ovidius" - promoția 2018.

Acest eveniment specific tuturor studenților ce finalizează studiile universitare nu numai că punctează încheierea ciclului de licență într-un cadru festiv și organizat diferit de cel tradițional ci constituie și un regal oferit cadrelor didactice care s-au dedicat formării profesionale a tinerilor, studenți ai Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole și rudelor si apropiaților acestora.

Ceremonia de obținere a diplomelor va fi urmată de un adevărat spectacol de care se vor bucura, deopotrivă, tinerii absolvenți, comunitatea academică ovidiană, invitații, personalități marcante ale urbei, părinții și prietenii studenților omagiați.

"E o mare bucurie pentru mine să fiu unul dintre inițiatorii și organizatorii acestui curs festiv, gândit într-un mod mai puțin tradițional, interesant și plin de surprize atât pentru noi absolvenții cât și pentru cei invitați să fie alături de noi într-o așa zi importantă. Încheiem o etapă a vieții noastre și cu siguranță toată lumea se va molipsi de emoția, energia și determinarea noastră. Prin acest eveniment încercăm să ne arătăm recunoștința față de profesorii noștri, față de părinți și toți cei care ne-au sprijinit în demersul nostru educațional și profesional", a declarat Traian Ciprian Stroe, absolvent al Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole, unul din organizatorii ceremoniei de absolvire. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5871 secunde