"Cenușăreasa" își găsește jumătatea în acest weekend

252

Articole de la același autor

Vreți să aflați prin ce aventuri trece, în week-end, "Cenușăreasa"? Aveți ocazia de a face acest lucru duminică, 28 octombrie, de la orele 10.00 și de la 11.30, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare". Scenografia este semnată de Carmencita Brojboiu. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între cinci și 12 ani.

Reprezentanții teatrului susțin că "Cenușăreasa" este un imn adus frumuseții și dragostei curate, prieteniei și omeniei, bunătății și într-ajutorării. Pe tot parcursul piesei, atât mama vitregă cea rea, cât și cele două surori leneșe, mincinoase și afurisite nu fac altceva decât să-și bată joc de Cenușăreasa și să-i amărască viața. Totodată, cele trei femei fac tot posibilul de a o împiedica pe fată să ajungă la balul de la palat.

Cu toate acestea, ea va ajunge la destinație, unde, îmbrăcată într-o rochie albastră de o frumusețe rară și încălțată cu pantofiori de aur, va merge la balul de la palat într-o căleașcă cu totul și cu totul de aur. Prințul o îndrăgește imediat, dar Cenușăreasa dispare la miezul nopții pierzându-și un pantof. Desigur prințul, cu ajutorul pantofiorului o va regăsi și vor face o nuntă ca-n povești și vor trăi până la adânci bătrâneți, înconjurați de o dragoste binemeritată.

De fiecare dată, scenariul, regia, muzica, luminile îmbină armonios momentele de duioșie și haz ale actorilor și păpușilor care joacă cu dăruire și talent în aplauzele micilor și marilor spectatori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4519 secunde